Agm Goccia


 

Leverbaar in de kleuren: grijs, rood, wit en zwart

Krachtig, wendbaar en betaalbaar
De AGM Goccia GEV1000 heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.
De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit, en met een actieradius tot wel 60 km zijn grotere afstanden geen enkel probleem.
Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.


Aandacht voor elk detail
Bij het ontwerpen van de AGM Goccia GEV1000 is aan elk detail gedacht. Het compacte design en de retro elementen geven deze elektrische scooter zijn eigen identiteit. Ook op technisch gebied is elk onderdeel zorgvuldig gekozen, alles om jou een unieke rijervaring te kunnen bieden.


Slimme features
- Digitaal display
Het handige digitale dashboard van de AGM Goccia GEV1000 geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

- LED verlichting
Zowel voor als achter is de AGM Goccia GEV1000 voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.
- USB aansluiting
Standaard is de AGM Goccia GEV1000 voorzien van een USB aansluiting, hierdoor kan je moeiteloos je telefoon tijdens het rijden opladen.

- Alarm + keyless rijden
De sleutel kan je op zak houden want de AGM Goccia GEV1000 is aan- en uit te zetten met een afstandsbediening. Met de afstandsbediening is tevens het alarm te activeren.
Sportstand

   


De AGM Goccia GEV1000 is uitgerust met twee rijmodi. De sportstand geeft je net die extra boost die af en toe nodig is.Dennis uw Tweewielerkennis