Ecooter E1


Leverbaar in de kleuren: zwart, wit, grijs, rood en blauw.


De Ecooter E1 kenmerkt zich door zijn uitmuntende prijs-/kwaliteit verhouding. Deze elektrische scooter maakt de ultieme rijervaring bereikbaar voor iedereen. De E1 is beschikbaar en te personaliseren met accessoires naar eigen smaak!

ACTIERADIUS
De Ecooter E1S heeft een actieradius tot wel 80km op één acculading. Dit komt doordat onze elektrische scooters efficiënt omgaan met de energie van de accu. Mede door het innovatieve design van de middenmotor en diverse andere technieken geeft de Ecooter zijn concurrentie het nakijken.

ACCU TECHNOLOGIE
Het innovatieve accusysteem van Ecooter zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid.
- Regulering van temperatuur Doordat de temperatuur van de accu voortdurend wordt doorgemeten, wordt voorkomen dat deze oververhit kan raken.

- Bescherming tegen overlading De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd dat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.

- Bescherming tegen overontlading Een accu te ver leeghalen verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Ecooter een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.
UITNEEMBARE ACCU
De accu van de Ecooter E1S is uitneembaar. Laad de accu makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken. De accu is ook op te laden zonder deze uit de Ecooter te halen.DE MOTOR
De unieke aandrijflijn van de Ecooter zet een nieuwe standaard in de markt. De E-motor is krachtig en ultracompact. Elk onderdeel is zo ontworpen dat de gehele aandrijflijn slimmer en efficiënter werkt voor de ultieme rijervaring en maximale actieradius.


DE V-SNAAR
De V-snaar van de Ecooter is tevens uniek en ontworpen door Gates. Dit zorgt voor een soepele overbrenging en het optimaal benutten van de capaciteit van de accu. Geen enkele andere scooter kan dit type aandrijving aanbieden.

STIJLVOL DESIGN
Het ontwerp van de Ecooter E1S combineert een moderne look met retro elementen. De Ecooter is in diverse kleuren verkrijgbaar en met diverse accessoires volledig te personaliseren. Op die manier creëer je eenvoudig jouw unieke Ecooter!

ACCESSOIRES
Maak je Ecooter E1S helemaal af door deze te voorzien van diverse accessoires. Hiermee kleed je deze helemaal aan naar eigen wens.
Er zijn onder andere diverse windschermen, achterdragers en koffers beschikbaar.


100% LED VERLICHTING
De LED verlichting van de Ecooter geeft je ook in het donker meer dan voldoende zicht op je omgeving. Het vermogen en de helderheid passen zich automatisch aan wanneer de omgeving verandert. Jouw veiligheid staat bij ons voorop!Dennis uw Tweewielerkennis