SUPER SOCO CUX


CU MINI REDCUMINI WHITECU MINI GRIJSCU MINI GRIJS

Leverbaar in de kleuren: Blauw, Grijs, Rood en Silver.


Slim, intelligent en oogstrelend, wie wil dat niet? De CUX beschikt over deze 3 ingredi├źnten. Daardoor is de CUX de elektrische scooter van dit moment. Deze geavanceerde e-scooter is uitgerust met de nieuwste technologie├źn waaronder een intelligente LED-koplamp met sensor en extreem helder display dat overdag en in het donker perfect zichtbaar is. Aan veiligheid is ook gedacht; dubbele schijfremmen zorgen voor een korte remweg. Elektrisch rijden biedt volop voordelen. Naast emissieloos rijden levert de krachtige Bosch motor indrukwekkende prestaties en in combinatie met een lithium accu kan je genieten van geruisloze kilometers. In slechts 4 uur tijd laad je de accu weer volledig vol en kan je weer genieten van circa 75 geruisloze kilometers.
De CUX is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie.


- OPLAADTIJD VAN SLECHTS 4 UUR
- KEYLESS
- LED-VERLICHTING
- CRUISE CONTROL
- VOOR EN ACHTER SCHIJF REM
- STANAARD GPS MET HANDIGE APPRiante actieradius & snelladen
Dankzij de snellader is je accu in slechts 4 uur tijd volledig opgeladen en kan je weer genieten van circa 75 geruisloze kilometers.*
*Gegevens afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie.


Super Soco app
Met de Super Soco app leg je verbinding tussen je CUX en telefoon. Zo heb je alle noodzakelijke informatie binnen handbereik, waaronder de status van je accu en de gebruikershandleiding. Deze handige app is is direct beschikbaar.

Dennis uw Tweewielerkennis